Over ons

Over ons

Hallo, wij zijn Tim en Marli. Dit is een foto van ons van een paar jaar geleden toen we sock-on.nl begonnen vanuit een kleine studentenkamer en al snel uitgroeiden tot ons eigen productiefaciliteit. Elk jaar creëren we veel banen en doneren we duizenden kleurrijke en leuke sokken aan gezinnen in nood. Bedankt allemaal voor jullie steun tijdens deze reis ❤️

Bij sock-on.nl we bieden meer dan 50 op maat gemaakte sokontwerpen, kussens en t-shirts. Door in onze eigen productie te drukken, beheersen we kosten, kwaliteit en productietijden en geven we al die goede dingen aan jou door. We zijn er zeker van dat je voor elke gelegenheid en voor elke persoon het ideale gepersonaliseerde cadeau kane vinden.

Duizenden klanten blijven bij ons terugkomen dankzij de kwaliteit van de producten, de grote keuze aan ontwerpen, de extreem snelle productie en de uitstekende klantenservice. Meer over tevreden klanten hier.

Wat we doen?

We maken gepersonaliseerde sokken, kussens en t-shirts met een foto van jezelf, je huisdier of je vriend. Onze producten zullen jou of jouw dierbaren gegarandeerd vreugde brengen.

Hoe we het doen?

Nadat je een bestelling met jouw foto hebt geplaatst, snijdt een team van bekwame ontwerpers jouw foto bij zodat alleen het gezicht van het onderwerp wordt weergegeven en stuurt deze naar het interne productieteam waar deze op jouw product wordt afgedrukt.

Wat maakt ons speciaal?

Met onze eigen productie snijden we de middenmoot. Dit betekent betere kwaliteit, betere prijzen en snellere productietijd.